5/03/2017

# 3 .Yaşama Açılan Penceredir Kitap Buluşması # diğer

3 .Yaşama Açılan Penceredir Kitap Buluşması ve İzlenimlerim

kozmokitap


   Merhaba, bugün sizlere kitap yorumu dışında bir yazı ile geliyorum. Bu bir kitap yorumu yazısı olmaya bilir fakat kitap aşkı ile bir araya gelmiş insanları içermektedir. 3. Yaşama Açılan Penceredir Kitap Ankara buluşması için ben de davet edildim. Bu daveti aldığım günden toplantı yapılıncaya kadar heyecanı en üst notalarda hissettim. İlk defa böyle bir toplantıya katılacaktım . Kitap sevgisi ile bir araya gelecek kimseler ile buluşmak ayrı bir heyecan yaratırken bir de yazar Tolga Aydoğan'ın katılacağını duyunca ne hale geldiğimi siz düşünün artık!...

   Ben Ankara'da değil Eskişehir'de oturuyorum. Ankara'ya daha önce gitmiştim fakat bu gitmelerimde eşim araba kullanmış , ben etrafı seyredip gezinin tadını çıkarmıştım. İlk defa hızlı tren ile Ankara'ya gidecektim ve toplu taşıması hakkında bilgim yoktu. Neyse ki navigasyon var... Etkinliğe kızım ile beraber katıldım ben , kızım da tam bir kitap kurdu:))) Trenden indikten sonra Ulus ile Kızılay arası yakın görününce toplu taşıma yerine hava güzel olunca yürüyerek gitmeye karar verdik ve eğlenceli bir yolculuk oldu. PAnik yapmama gerek yokmuş.)))

kozmokitap



   Etkinlik için önce etkinlik sahibi olan Şafak ve Elmas Hanımlar ile tanıştım. İnstagramda konuşup yorum yapıyoruz birbirimize fakat yakından birebir tanışmak apayrı bir mutluluk. Etkinlik için gelen blogger arkadaşlar Bir Tutan Çilek  Yasemin ,  Uğur Böceğinin Kitaplığı Seda , Little Butterfly Sena , Kızıl Gezegen'in Kitapları Gizem  ile tanışmak ve sohbet etmek çok büyük bir keyifti. İlk başta kimseyi fazla tanımadığım için sohbet nasıl ilerleyecek, herkes suspus oturur mu diye endişelenirken sohbet başlayınca ve konu da kitaplar olunca çok zevkli dakikalar geçirdim. Bürün arkadaşlara teşekkür ederim. Hepsi ile tanışmak büyük mutluluktu benim için.

Kozmokitap

  Sohbetimiz yazar Tolga Aydoğan'ın katılımı ile daha da güzelleşti. Yazarın kalemi ile ilk defa tanışacağım ve ilk izlenimim dolayısı ile çok seveceğimi düşünüyorum. Kendisi ile kitaplar hakkında , kitapları hakkında ve okuyucular hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve kitaplarımızı imzalattık. Tolga Bey'in gelmesi ile sevgili Dilek'in Güncesi Dilek de bize katıldı ve kendisi ile de tanışmış olduk.

kozmokitap


Yayınevleri de toplantımıza gönderdikleri kitaplar ile katıldılar. Sıra ile bütün resimleri paylaşıyorum:

Kalbimde Bir Yara Bozcaada ve Son İstasyon kitabını etkinlik kapsamında gönderen Minval Yayınlarına teşekkür ederim.

kozmokitap

                             Kitaplardan birisini kendi adıma diğerini kızımın adına imzalattık.

                                kozmokitapkozmokitap

Bize katıldığı ve keyifli sohbeti için Tolga Aydoğan'a teşekkür ederim. Fotoğraftaki kızımdır:))

kozmokitap


Seksi Numara ile bizi buluşturan Bir Tutan Çilek  Yasemin veDenizaltı Yayınlarına teşekkür ederim.

                                                  kozmokitap

Yüreğinle Yaşa kitabı için Yediveren Yayınlarına çok teşekkür ederim. 


kozmokitap

Heves kitabı için Mortena Yayınlarına çok teşekkür ederim. 


kozmokitap

Hangimiz Sevmedik kitabı için AZ Yayınlarına çok teşekkür ederim. 

kozmokitap

Kadın Bedeni ve İstismarı kitabı için Opsiyon Yayınlarına çok teşekkür ederim. 

kozmokitap

Zirvede , Göz Seğirmesi kitapları ve Çevrimdışı İstanbul dergisi için Yitik Ülke Yayınları ve Sayın Kadir Aydemir'e çok teşekkür ederim. 

kozmokitap

İş Hayatında Zihin Oyunları kitabı için Sola Yayınlarına çok teşekkür ederim. 


kozmokitap

O 'sen' sin...  kitabı için Özdemir Gürcan'a çok teşekkür ederim. 


kozmokitap

Erkekler Başka Sever kitabı için Mola Yayınlarına teşekkür ederim. Bu kitabı ben okumuştum ve harikaydı. Kitap çok sevdiğim birisine hediye olacak:)) - Kitap yorumumu okumak için tık tık..

kozmokitap

Bir Ölünün Düşleri ve İmkansız Aşk Serüveni ise sevgili Elmas'ın bana ve kızıma hediyesi. Çooook teşekkür ederim:)))
kozmokitap


Harika ve hatırlamaktan çok keyif aldığım bir gün oldu. Tek üzüntün tren saatim dolayısı ile erken ayrılmak zorunda kalmaktı. Kitap dostları ile bir arada olmak ve sohbetin dibine vurmak çok keyifliydi. Umarım buluşma tekrarlanır ve tüm arkadaşları tekrar görürüm. Bizi etkinlik dolayısı ile bir araya getiren Yaşama Açılan Penceredir Kitap'a Elmas ve Şafak Hanıma tekrar teşekkür ederim. Yeni etkinliklerde görüşmek üzere......



                                                            Kozmokitap

9 yorum:

  1. Katıldığın için ben çok çok mutlu oldum. tadı damağımda kalan bir etkinlikti. Uzun süredir takipleşip bir araya gelmek ayrı bir keyif ve onur diyebilirim. Yeniden görüşmek tekrar kitaplar hakkında konuşmak çok isterim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir etkinlik olmuş. Belki biliyorsunuzdur, instagramda Kitap Ağacı var, onlar da her ilde her ay buluşmalar ayarlıyorlar. Oldukça keyifli oluyor. Yazarlar da katılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kitap ağacını biliyorum. Eskisehir'deki toplantılara katılmayı çok istedim fakat saat ve tarih bana uymadı :((

      Sil
  3. Güzel bir bulusma olmus 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikaydı canım. Bir gün seninle de yüzyüze buluşuruz inşallah :))

      Sil
  4. Geç yorumum için kusura bakma lütfen. Seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Dediğin gibi sosyal mesyada tanışıyoruz ama gerçek hayat bir başka oluyor :)
    Tekrar görüşmek üzere
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Aaaa :)) Blogunu takip ediyormuşum ama o gün bu ayrıntıya hiç dikkat etmedim ve sohbet şansımız olmadı :// Umarım başka bir sefer bol bol konuşuruz. Yine gel Ankara'ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım tekrar karşılaşır , doyasıya sohbet ederiz:))

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.