6/13/2017

# Ebedi Yansıma # Kitap Yorumu # Müptela Yayınları # Özge Erkin

Ebedi Yansıma - Özge Erkin || Kitap Yorumu

kozmokitap



      "Gelincik ... Ölümsüzlüğün sureti ... Rengini asla kaybetmeyen çiçek. " 


   Merhaba :)   Okuduğum polisiyelerden sonra bu kitap bana çok iyi geldi. Fantastik bir aşk romanı Ebedi Yansıma. Kitaba okumaya başlayınca öyle bir sardı ki beni elimden bırakamadım , 24 saat olmadan bitmişti kitap .

    Dünya yaratıldığından beri savaş halindedir aydınlık ve karanlık. Aydınlık için savaşanlara Muhafızlar denilmektedir. Sonsuz varlıkları ve güçleri vardır . Bunların karşılığı olarak da lanetleri. Her birinin laneti beslenme şeklidir. Bir de ödülleri vardır : Ebedi Aşk 💗💗

  Her birine ruh ikizleri doğduğu zaman haber verilir ve birbirleri ile karşılaşınca da sonsuza kadar ayrılmazlar.... Bir muhafız olan Kevin'a da haber vermişti ruh ikizi. Fakat o bunu reddetti , çünkü aşka inanmıyordu. Taa ki ruh ikizi Erica onu buluncaya kadar. ...

kozmokitap


  Harika bir aşk romanı okudum. İçerik ve konu olarak bakınca kitabın dolu dolu olduğunu söyleyebilirim. Çok kalın bir kitap olmamasına rağmen içerisine birçok olay ve duygu sığdırılmış. .. En güzeli de aşka inanmayan adamın dünyadaki en büyük aşığa dönüşmesi ... .

Kitabın sonunda devamının geleceğini anlıyoruz ve yazarımız da en kısa zamanda devam kitabına kavuşacağımızın müjdesini verdi. Şimdiden devamını okumak için sabırsızlanıyorum.))



Kozmokitap
Kitabın Adı :Ebedi Yansıma
Yazar :Özge Erkin
Yayınevi :Müptela Yayınları
Sayfa Sayısı :344


Zamanın başlangıcından beri ‘Aydınlık’ ve ‘Karanlık’ birbiriyle savaşmakta, ışığın muhafızları üstün özellikleri ve sonsuz yaşamlarıyla yüzlerce yıldır insanlar arasında dolaşmaktadırlar. Kevin, baş muhafız olarak tek amacı aydınlığı korumaktır. Amacına engel olabilecek her şeyi bir kenara itmiştir; ruh eşini bile ama hiçbir şey planladığı gibi gitmez. Kevin’in ruh eşi bir melektir ve beklenmedik bir anda karşısına çıkar. Aşkın ilk mührü kırılırken insanoğluğunun kaderini belirleyecek olan kehanet gün ışığına çıkmış ve ilk işaretini vermiştir. Bundan sonra her şey bir muhafızın kaderinde ve bir meleğin kanadında gizlidir.


                                                            Kozmokitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.