2/05/2018

# Güneş Demirel # Kitap Yorumu # Müptela Yayınları # Seni Severken

Seni Severken - Güneş Demirel || Kitap Yorumu

Seni Severken - Güneş Demirel


   " Aşkın ne demek olduğunu bilmediğimi düşünmeyin. Tam tersine, deli gibi aşık gezip, kalp çarpıntımın tavan yaptığı bir çok an yaşadım. Karşılığı olmayan birçok an.. Onun gözlerime asla aşkla bakmayacağını bilirken, ölür gibi aşık baktığım birçok an."

   Güneş Demirel , Seni Severken ile bir dünya yaratıyor ve bu kitap ile bizi bu dünyaya davet ediyor. Yaşadığımız dünyada nasıl tek bir duygu yoksa romantik bir kitap olarak geçen Seni Severken'de de tek bir duygu yok. Romantizm , aşk , sevgi , üzüntü , hasret , kıskançlık , kızgınlık , , öfke , neşe....  Yer yer okuyucunun yüzünü gülümseten mizah öğeleri de yer alıyor kitapta.

  Kitapta önce Deniz'i tanıyoruz . Eczacı olan Deniz genç bir hanımdır. Güzel ve zeki bir hanım olsa da hayatına kimsenin girmesine izin vermez. Çünkü onun içi yıllardır bir başkası için alev alev yanmaktadır. Böyle delicesine aşıkken bir başkasına nasıl evet desin... Bu aşk yıllardır Deniz'in içindedir. Bu muhteşem duyguyu kimseye belli etmeden içinde yaşamalıdır Deniz . Neden mi? Çünkü sevgisi karşılıksızdır , sevdiği adam bir başkası ile evlidir.

Seni Severken - Güneş Demirel


   Deniz'in yayında çalışan Kenan sayesinde tanıyoruz Gülsu'yu da ... Tek başına oğlunu büyütmüş yalnız bir annedir Gülsu. Ne kadar büyük acılar ve üzüntüler yaşamış  olursa olsun dimdik ayaktadır ve oğlu için her şeyi yapmaktadır. Hala geçmişinde kalan birisini sevmektedir o da. Ne kadar zordur gitmiş , geçmişte kalmış birisini sevmek...


   Mutlu olmayı hak eden bu iki kadın mutluluğu bulabilecek mi dersiniz??

“En kötüsü de ne, biliyor musun, Gülsu Abla? Özlemenin bile suç olduğu sevdalar…” “Deniz… Özlemek, insanın hissedeceği en özgür duygudur aslında. Kimse karışamaz.” "Haklısın… Ama en çok can yakanı da o galiba.” “Hayır, Deniz… En çok can yakanı, sana ait olmadığını bilmektir."

  Farklı karakterlerin bir araya geldiği kitabı zevkle okudum. Yeri geldi kızdım yeri geldi eğlendim. Biraz çatlak karaktere sahip olan Deniz ve özellikle Gaye'yi çok sevdim. Deniz'e kızdığım bazı o-noktalar olsa da güçlü bir karakterdi. Kendi yaptığı zayıflıkları fark edip toparlaması çok hoşuma gitti. Erkek karakterler beni birçok noktada kızdırdılar. Feminist duygularım kabardı okurken :))))

  Güneş Demirel'in ilk okuduğum kitabıydı Seni Severken . Yazarın anlatımını ve kaleminin gücünü çok sevdim. Sıkmadan eğlenceli bir biçimde anlatıyor ve tüm duyguları hissettiriyor yazar. Kitabın devamı niteliğinde olan Sensiz Asla kitabını da yakın zamanda temin edip okumayı düşünüyorum.










Seni Severken - Güneş Demirel
Kitabın Adı :Seni Severken
Yazar :Güneş Demirel
Yayınevi :Müptela Yayınları
Sayfa Sayısı :448



  Karşılıksız Bir Aşka Ömrünüzü Adayabilir Misiniz?
   Deniz, kendini bildiğinden beri âşıktı Ateş’e. Tüm geçmişini dolduran ve geleceğin bile silemeyeceği bir aşka emanet etmişti kalbini. Onun için nefes almak demek, Ateş demekti. Ne yıllar vazgeçirebilmişti onu sevdasından, ne de sevdiği adamın başkasına ait olduğunu bilmek… Her geçen gün umudunu yitirse de, kalbinin pusulası hep Ateş’i gösteriyordu. Peki, vazgeçmemek, çok istemek yeter miydi hayallerin gerçek olmasına?
    Ateş, mükemmel bir yaşama sahip olduğunu düşünürken yanılmıştı. Hiç beklemediği bir anda hayatının yönü değişmiş, bir yaprak gibi savrulmuştu. Kendine yeni bir düzen kurmaya çalışırken, içinde yanan ve yandıkça daha da büyüyen nefret duygusuyla baş edebilecek miydi?
    Kalbinize dokunacak bir aşk hikâyesi okumaya hazır mısınız?

                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. konusu güzelmiş ama olayları fazla içselleştirip empati dozunu abarttığımdan dolayı okursam depresyona girerim gibi sezinledim :)

    YanıtlaSil
  2. Instagramda paylastigin resmi de cok begenmistim.tam da sevgililer gününe uygun olmus secimin 😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.